tony leenes

Tony Leenes komt naar RIDERS Festival 2024

Op 1 en 2 juni 2024 krijgt Tony Leenes, een icoon in de wereld van motorliefhebbers, een speciale plek op het RIDERS Festival in Autotron Rosmalen. Binnen de Bigtwin Outdoor area zal Tony zijn eigen ruimte innemen, waar bezoekers zich kunnen onderdompelen in de unieke wereld van Indian Motorcycle, een merk dat zijn hart vele jaren geleden veroverde.

Vanaf het moment dat Tony zijn eerste Indian motorfiets bemachtigde, werd zijn passie voor het merk een levenswijze. Hij is niet alleen liefhebber, maar bouwt, restaureert en repareert ook Indian motoren, en beheert daarnaast een indrukwekkend Indian Motorcycle Museum. Dit museum, dat meer dan 40 motorfietsen en talloze unieke items en accessoires herbergt, getuigt van Tony’s diepe verbondenheid met de historie van Indian Motorcycle en de Indiaanse cultuur.

Tony en zijn partner Hennie zijn een bekend gezicht op motorbeurzen wereldwijd, maar hun hart ligt bij de Bigtwin Bikeshow & Expo. Hun aanwezigheid op het RIDERS Festival belooft een unieke kans voor bezoekers om in gesprek te gaan met dit gepassioneerde paar en een stukje motorhistorie van dichtbij te beleven.

Laat deze kans niet liggen en plan je bezoek aan het RIDERS Festival om Tony Leenes en zijn wereld van Indian Motorcycles te ontdekken.

Meer info over de programmering vind je hier  of bestel direct je ticket(s)!