Speciale Bigtwin Custom & Cruiser Area op RIDERS Festival

RIDERS Festival verwelkomt alle motorrijders. Of je nu net rijdt of al jaren ervaring en tig kilometers onder de vleugels hebt. Ook als je (nog) niet motorrijdt, ben je van harte welkom. En dat geldt uiteraard ook voor alle type motoren. Van nieuw tot oud, van tourer tot racer, van klein tot groot. 

Toch hebben we een verrassing voor alle custom bike en cruiser rijders. Omdat RIDERS Festival mede mogelijk wordt gemaakt door Bigtwin Custombike Magazine, richten we een speciale parking in voor deze motoren. 

Bigtwin is in Europa een gevestigde naam in de custom bike scene. Naast het magazine, zal ook het indoor evenement Bigtwin Bikeshow & Expo voor velen niet onbekend zijn. En dit jaar heb jij kans om de primeur bij te wonen tijdens RIDERS Festival: voor het eerst Bigtwin Outdoor!

Een bijeenkomst van cruisers en custom bikes in de frisse buitenlucht, op een zachte zomerdag. Als dat geen reden voor een ritje is, dan weten wij het ook niet meer. 

Rij jij een cruiser of een custom bike? Dan mag je bij binnenkomst op het voortrein van RIDERS Festival de Bigtwin Custom & Cruiser Area oprijden. Op deze afgesloten parking mag je een plek kiezen om jouw motor neer te zetten. Hier verzamelen zich gedurende de dag (of het hele weekend, want je bent ook twee dagen welkom!) honderden motoren. Dat is niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens een geweldig spektakel voor mede motorrijders en bezoekers van RIDERS Festival.

Omringd door food trucks, barretjes, standhouders en live muziek verzorgd door een gerenommeerde liveband, wordt deze speciale parking een heus feest met een authentieke sfeer.

VAN ALLES TE DOEN

Naast wegdromen en genieten van alle prachtige ‘big twins’, is er heel veel te doen en te beleven tijdens RIDERS Festival.

Wat is er te doen op de Bigtwin Custom & Cruiser Area?

  • Kijk je ogen uit bij alle custom bikes en cruisers op de speciale Bigtwin parking
  • Ga langs bij de verschillende standhouders in de Bigtwin Custom & Cruiser Area, die allen dezelfde passie uitdragen voor deze unieke lifestyle
  • Neus rond op de busjes markt
  • Laat de kids zich vermaken bij de Indian Kids Corner, waar motorrijders in spe rond kunnen rijden op kleine, elektrische E-FTR motortjes

 

Vanaf de Bigtwin Custom & Cruiser Area loop je zo langs de RST SHOWARENA naar de Main Stage, waar je de hele dag door kunt genieten van bekende tribute bands en vette shows, verzorgd door FMX4EVER. Daar houdt het niet op, want je rijdt er ook de nieuwste motoren, maakt er praatjes met mede motorliefhebbers en je neemt er een kijkje bij de verschillende stands.

WEES ER SNEL BIJ

Wil je er alvast zeker van zijn, dat je toegang hebt tot het evenement? Op 1 of 2 juni, of gewoon het gehele weekend?! Scoor dan nu alvast je kaartjes.