INFORMATIE

ALGEMENE INFORMATIE

Tickets voor RIDERS Festival 2024 scoor je via https://ticketpoint.nl/ridersfestival/.

We adviseren je om de tickets voorafgaand aan het festival online te kopen. A) is dit goedkoper en B) neem niet de gok om kaarten aan de deur te kopen tijdens het weekend van het evenement. De kans bestaat dat er geen tickets meer aan de kassa gekocht kunnen worden, want vol = vol!

Er zijn dagtickets beschikbaar voor de zaterdag en de zondag, en er is een Passe-Partout ticket beschikbaar waarmee je toegang krijgt tot het festivalterrein op beide dagen. Meer informatie over de tickets vind je op ticketpoint.nl/ridersfestival.

Toegangsprijs:
Dagentree Early-Bird €15,00 (uitverkocht)
Dagentree Voorverkoop €19,50
Dagentree Deurverkoop €22,50
Passe-Partout (2 dagen entree) €35,00

RIDERS Festival vindt plaats op 1 en 2 juni 2024.

Locatie: Autotron Rosmalen.
Adres: Graafsebaan 133, 5248NL te Rosmalen

Het festivalterrein van RIDERS Festival is geopend van 10:00 tot 17:00.

Motorclubs zijn welkom om RIDERS Festival te bezoeken, behalve als zij door de Nederlandse overheid verboden zijn om zich als club te manifesteren (OMG’s). Dit geldt ook voor verboden support motorclubs. Het dragen van motorclub kenmerken van een verboden (support)motorclub kan gevolgen hebben voor zowel de drager als de organisatie. De organisatie heeft een beveiligingsbedrijf aangesteld om hierop te handhaven. We verwachten van alle bezoekers dat zij achter dit standpunt staan en meewerken.

RIDERS Festival is voornamelijk ‘pin-only’, maar tickets aan de deur kunnen eventueel ook cash betaald worden.

Heti s per standhouder verschillend of je met pin of contant kunt betalen.

Er is geen pinautomaat aanwezig bij Autotron om contant geld op te nemen.

RIDERS Festival hanteert een non-alochol beleid. Er wordt dus geen alcohol geschonken. Eén van de activiteiten is het maken van een proefrit op een nieuwe motor, dat gaat niet samen met het nuttigen van alcohol. RIDERS Festival is er voor de motorrijder en we willen graag dat iedereen aan het eind van de dag weer verantwoord met de motor naar huis vertrekt.

Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen bij RIDERS Festival.

Ook kinderen kijken hun ogen uit bij RIDERS Festival. Naast dat er heel veel shows zijn om te zien, kunnen de kids zich onder andere ook vermaken in de Indian Kids Corner. Hier kunnen kleine motorrijders in spe rondjes rijden op de kleine, elektrische Indian E-FTR. Ook staan er springkussens klaar waar de kids zich kunnen vermaken. De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor problemen en ongelukken met kinderen op het gehele festival. De verantwoordelijkheid ligt volledig bij de ouders als kinderen worden meegenomen.

Het terrein van RIDERS Festival is toegankelijk als je afhankelijk bent van een rolstoel. Houd er wel rekening mee dat een deel van het terrein uit gras bestaat.

Bezeer je je tijdens het Festival, dan is dat natuurlijk heel vervelend. Gelukkig staan de helden van de EHBO voor je klaar om je te helpen. Je vindt de EHBO post in de Expodome, links naast de ingang.

(Huis)dieren zijn om hun eigen bestwil uit veiligheidsoverwegingen niet toegestaan op het gehele festivalterrein (binnen en buiten) van Autotron Rosmalen.

PARKEREN

Kom je op de motor? Dan parkeer je recht voor de deur op de speciale motorparking. En gratis. Rijd je een custom of cruiser? Dan mag je doorrijden naar de Bigtwin Custom & Cruiser Area.

Rijd je met motorvrienden met diverse motoren? Dan mag je ervoor kiezen om als custom & cruiser rijder met z’n allen op de speciale motorparking voor de deur te parkeren.

Kom je met de auto? Wees dan alvast gewaarschuwd, want er is zeer beperkt parkeerruimte beschikbaar voor auto’s. Ook betaal je dan €15,- parkeerkosten. In de buurt van Autotron Rosmalen is geen mogelijkheid om te parkeren met de auto.

VEILIGHEID VAN JE SPULLEN

Er is geen ‘garderobe’ aanwezig op RIDERS Festival. Wel is er een plek om je motorspullen tegen betaling te droppen. Dit gaat via een systeem met grote zakken. In zo’n zak passen meerdere helmen of items. De prijs per bag is €2,50. De organisatie is niet verantwoordelijk voor schade of vermissing.

Er zijn geen kluisjes aanwezig op RIDERS Festival.

OVERNACHTEN

Overnachten op het festivalterrein

Overnachten op het terrein van RIDERS Festival is niet mogelijk.

Overnachten in de buurt

Overnachten in de buurt is uiteraard wel een optie. Op slechts enkele minuten rijden ligt Vakantiepark Dierenbos waar je op de camping kunt overnachten. Ook liggen er verschillende hotels en B&B’s in de buurt die je via platformen als Booking.com eenvoudig kunt vinden.

HELPEN OP RIDERS FESTIVAL

Duizenden motorrijders een onvergetelijke dag bezorgen. Dat is eigenlijk gewoon een feestje. Lijkt het jou wat om te helpen tijdens RIDERS Festival? Dat kan!

Wil je helpen als vrijwilliger? Dan kun je je via dit formulier aanmelden om te helpen als vrijwilliger op RIDERS Festival. Ook staat hier meer informatie.

Ook voor de testritten hebben we vrijwilligers nodig, in de vorm van voorrijders.

Wil je helpen als voorrijder? Dan kun je je via dit formulier aanmelden om te helpen als voorrijder op RIDERS Festival. Ook staat hier meer informatie over wat je kunt verwachten als voorrijder.

Aanmelden kan tot 25 april 2024.