indian kids parcours

Vermaak voor de jonge motorrijder op het Indian Kids Parcours op RIDERS Festival

Één van de mooiste aspecten van motorrijden is toch wel, dat het niet leeftijdsgebonden is. Oké, als je dat felbegeerde rijbewijs wilt halen wel. Maar een passie voor motorrijden en motoren kan al veel eerder ontvlammen.

Ook voor die jonge, kleine motorrijders staat RIDERS Festival klaar. Want het is een waar motorfestival voor jong en oud. Niet alleen kijken motorrijders in spe hun ogen uit bij de vele motoren die er staan, maar de échte kleintjes kunnen zelfs al opstappen!

Er staan namelijk meerdere E-FTR’s klaar bij het Indian Kids Parcours. Op deze kleine, elektrische motortjes kunnen kleine motorrijders hun eerste meters maken. Je vindt het Indian Kids Parcours op het festivalterrein in de Bigtwin Custom & Cruiser Area. De snelheid is begrenst, dus geen gevaarlijke praktijken, maar een laagdrempelige manier om kennis te maken met motorrijden. Uiteraard onder toeziend oog.

VAN ALLES TE DOEN

Als ouder kun je je natuurlijk ook flink vermaken. Of je nu gek bent van motoren of niet. Voor alle motorrijders zijn er heel veel motormerken met hun nieuwste motoren aanwezig (die je kunt testrijden!), en vind je op RIDERS Festival ook een heuse motormarkt. Maar ook als je geen motorrijder bent, kun je je vermaken op het terrein.

Je luistert er namelijk ook naar de beste tribute bands! Op Main Stage staan de bekendste tribute bands van het moment voor je klaar. Benieuwd naar de volledige programmering? Die vind je hier.

WEES ER SNEL BIJ

Weet zeker dat je erbij bent en scoor je ticket(s) hier alvast in de voorverkoop. Wist je dat kinderen tot 12 jaar gratis naar binnen mogen bij RIDERS Festival? Kom dus gerust met het hele gezin.