standhouders

Van motorkleding tot custompaint: Standhouders maken RIDERS Festival compleet

Nog even en het is zover. RIDERS Festival gaat los! Op 1 en 2 juni zetten we het Autotron Rosmalen op zijn kop met heel veel motoren. En motorrijders natuurlijk! Naast een waanzinnig Tribute Festival, heel veel nieuwe motoren om te testrijden, vette shows en stunts van professionals, is er ook een busjesmarkt aanwezig. En staan verschillende standhouders voor je klaar.

Zo kun je ter plekke nieuwe gehoorbescherming aan laten meten bij Noizezz. Ondanks dat we houden van het geronk van onze motoren, en we graag naar de muzikale kunsten luisteren van de gerenommeerde tribute bands, beschermen we onze oren ook graag. Dus scoor zeker even zo’n zetje oordoppen voor motorrijders.

Kom jij op de Harley-Davidson naar RIDERS Festival en ben je nieuwsgierig wat jouw Harley eigenlijk écht waard is? Beerens Taxaties staat voor je klaar om jouw Harley eens goed onder de loep te nemen.

Niet alleen wij en onze motoren verdienen aandacht. Ook onze garages kunnen wel wat liefde gebruiken zo nu en dan. Ben jij op zoek naar aankleding voor je motorgarage? Ook dan ben je bij RIDERS Festival aan het juiste adres! American Store en Asign4U staan voor je klaar met de tofste hebbedingen voor jouw ‘man cave’ of ‘her shed’.

En als je die parel van een motor een make-over wilt geven, kun je bij B&B Customs terecht. Met hun hoogwaardige airbrush en custompaint vaardigheden geven ze jouw motor een nieuwe look. Ook je helm trouwens! 

HEB JIJ JE TICKETS AL GESCOORD?

Dit is niet alles, want er staan nog veel meer standhouders met passie voor motorrijden voor je klaar. Snuffel in de rondte, kijk je ogen uit bij de vele shows en geniet van goede muziek, onder het genot van een hapje en een drankje. 

Wil jij zeker weten dat je erbij bent? Scoor dan nu alvast hier je tickets!