tribute festival

Tribute Festival; waarom je als muziekliefhebbers bij RIDERS Festival wilt zijn

Op 1 en 2 juni trappen we de zomer af met RIDERS Festival. Waar? Autotron Rosmalen. Hoe laat? Van 10:00 tot 17:00. De naam zegt het al; het is hét festival voor de motorrijder. Maar ook als je niets met motoren hebt of niet motorrijdt is RIDERS Festival een feest om te bezoeken.

Het middelpunt van het festival is namelijk het Main Stage en het Tribute Festival wat zich daar afspeelt. Dit podium ligt centraal op het festivalterrein en is het kloppende hart van dit heerlijke weekend. Op dit podium vind je de vetste tribute bands die jou van toffe shows gaan voorzien.

De volgende grote namen staan bij dit Tribute Festival voor je klaar:

1 Juni

11:30 – Eric Clapton by Claptunes
13:30 – Bruce Springsteen by The Bruceband
15:30 – Rolling Stones by Stones Sessions

2 Juni

11:30 – Muddy Waters by Muddy Waters Tribute Band
13:30 – Creedence Clearwater Revival by The Fortunate Sons
15:30 – The Police by The Policed

GENIETEN ALS NIET-MOTORRIJDER

Geniet van de muziek, waag een dansje of geniet van een goede hap en drankje bij één van de food trucks. Als niet-motorrijder valt er ook genoeg te zien bij de vele verschillende standhouders. En vergeet het reuzenrad niet! Maak een rit op grote hoogte en kijk uit over het gehele festivalterrein.

Spot jij vanaf grote hoogte één van de bijzondere creaties van Abacus Theater? Bewonder die dan ook vooral van dichtbij en laat je verbazen. Dit mobiele straattheater team beweegt zich over het festivalterrein om jou mee te nemen naar een andere, wonderlijke wereld.

EEN UITJE VOOR HET HELE GEZIN

Kortom; RIDERS Festival is een uitje voor het hele gezin, je hele vriendengroep en zelfs de hele familie. Heb jij je ticket(s) al gescoord? Weet zeker dat je erbij bent en scoor ze in de voorverkoop.