Rijd je droommotor tijdens RIDERS Festival op 1 en 2 juni

Alle modellen van ieder merk op één plek. Klinkt dat als te mooi om waar te zijn? Toch hebben we het voor elkaar. En dat is nu exact waarom je RIDERS Festival op 1 en 2 juni niet wilt missen! 

Het is dé kans om testritten te maken op de nieuwste modellen van bijna ieder motormerk denkbaar, en zo misschien wel jouw toekomstige motor te ontdekken. 

Onder begeleiding van zeer ervaren voorrijders maak je een prachtig ritje door de omgeving. Ontdek jouw droommotor zonder zorgen, om vervolgens na te genieten op het festival, onder het genot van een hapje, drankje en waanzinnige live muziek. En vooral heel veel gezelligheid.

RIDERS Festival eert zijn ‘roots’ door het geliefde concept van het Mega MotorTreffen nieuw leven in te blazen. Testrijden was altijd al een kernonderdeel van dit zeer succesvolle evenement. In RIDERS Festival leeft deze traditie voort. Of je nu wild wordt van het warme geluid van een zware V-twin, een brullende vier in lijn of een energieke parallel twin, of gek bent op de rust van een elektrische motor.. Alles staat voor je klaar.

Neem je motorkleding mee, of pak het nog beter aan en kom op je eigen motor naar RIDERS Festival. Heb je meteen je kleding bij je én dan parkeer je ook nog eens gratis voor de ingang.

Of je nu net je rijbewijs hebt gehaald, of een doorgewinterde kilometervreter bent die iedere bocht kent als zijn broekzak, er staat een motor die bij jou past. Of misschien wel twee of drie. Rij gerust verschillende motoren om ze direct te vergelijken. Ook om de A2 rijder is gedacht!

MEER DAN TESTRIJDEN

Alsof rijden op je droommotor nog niet genoeg is, kun je naast testrijden op de nieuwste motoren nog veel meer beleving verwachten op RIDERS Festival.

Denk aan:

  • Spectaculaire stunts en shows; van vliegende crossers tot wilde wheelies
  • De hele dag live muziek van bekende tribute bands op de Main Stage
  • Gratis motorparking, met een speciale Bigtwin Custom & Cruiser Area
  • Veel enthousiaste standhouders, van motorkleding, tot onderhoud en lifestyle
  • En nog veel meer!

PAK JE HELM EN SCOOR JE TICKET(S)

Wil jij zeker zijn van je toegang tot RIDERS Festival? Scoor dan nu alvast je kaartjes, voordat het te laat is. Wil je meer informatie? Je leest het volledige programma en alles wat er te doen is op ridersfest.nl.