Stones Sessions: een ode aan The Rolling Stones op RIDERS Festival 2024

Het Tribute Festival tijdens RIDERS Festival op 1 en 2 juni zou niet compleet zijn zonder Rock ’n Roll. Als je denkt aan motoren, muziek en dan in het speciaal Rock ’n Roll, dan kom je bijna direct uit bij The Rolling Stones. Ben jij Stones fan?! Dan kun je op zaterdag 1 juni je hart ophalen, want Stones Sessions staan voor je klaar!

Stones Sessions brengt je de muziek van The Rolling Stones met een imponerende show en persoonlijkheid die je lanceert, terug naar de 1970’s. De band laat zich inspireren door albums als Let it Bleed, Sticky Fingers en Exile on Main street, waarbij op gepaste wijze eer wordt gedaan aan het decennium van seks, drugs & Rock ’n Roll.

In 2019 toerde Stones Sessions wereldwijd rond met de typische Fender Telecaster gitaar-riffs van Keith Richards en de licht hitsige teksten van Mick Jagger. De band heeft een imponerende lijst concerten achter haar naam staan met tournees door China, de Caribbean en zelfs België.

Dit sneeuwbaleffect komt niet uit het niets: The Rolling Stones zijn immers niet alleen de hits. Het is een heel sterke, culturele en bijna religieuze beweging waar Stones Sessions als een stel rockende discipelen in meedraait.

The Rolling Stones en motoren

The Rolling Stones zijn niet weg te denken uit de motorindustrie. Een dosis Rock ’n Roll ging altijd al hand in hand met motorrijden, zeker voor veel liefhebbers van custombouw, cruisers en choppers. Maar ook daarbuiten lieten de Stones hun stempel achter op de motorwereld. En de heren van de band zijn zelf ook regelmatig gefotografeerd, rijdend op een opvallende tweewieler.

De Stones Sessions staan in de Nederlandse clubs en op nationale en internationale festivals. Kom kijken tijdens RIDERS Festival en laat jezelf opnieuw kennis maken met Angie en Satisfaction. Laat jezelf overrompelen en meevoeren in een verbindende, muzikale tijdreis.

Weet zeker dat je erbij bent

RIDERS Festival wil je dus niet missen. Alvast kaartjes scoren, zodat je zeker weet dat je erbij kunt zijn? Je koopt je tickets hier.