Sterren line-up breidt uit met The Policed op RIDERS Festival

RIDERS Festival draait om motoren, motorrijden en motorrijders. Maar ook om muziek! Want muziek gaat hand in hand met motorrijden. Tijdens het Tribute Festival op 1 en 2 juni in Autotron Rosmalen staan The Policed op de zondag voor je klaar, om je een onvergetelijke show mee te geven.

Begin jaren ’80 was The Police de populairste band ter wereld. Met een totaal vernieuwde visie op pop en punk, melodie en ritme wisten Sting, Andy Summers en Stewart Copeland binnen korte tijd de wereld te veroveren. 

Roxanne en Can't Stand Losing You

Iedereen die begin jaren tachtig een tiener was herinnert zich nog de impact van hun eerste platen. Denk aan Outlandos d’Amour, Regatta de Blank en die eerste indrukwekkende singles zoals Roxanne, Can’t Stand Losing You, So Lonely en Message in a Bottle.

Het is inmiddels ruim 15 jaar geleden dat The Police hun ‘reunion tour’ afrondde. Tributeband The Policed brengt nu die energie, muzikaliteit en dynamiek terug op het podium. Drie liefhebbers, drie muzikanten, héél veel passie.

Waar we de politie vaak liever vermijden op de motor, kunnen we The Police erg waarderen in onze playlist voor op de motor. Of in de bar na de rit terwijl we nagenieten van de mooie route. 

Motorrijders en verzamelaars

Het zal ook geen verassing zijn, dat de bandleden van The Police ook motorrijders zijn. Of beter gezegd; motorrijders én grootse motorfans. En dan wel van één merk in het bijzonder. Yamaha. Alle drie de bandleden hebben een eigen collectie Yamaha’s in hun bezit. 

We zien ze niet tot zelden ‘in het wild’, maar zanger Sting werd al eens gespot op zijn Yamaha XS 1100S. Ook de legendarische drummer Stewart Copeland – met zijn eindeloos gevoel voor ‘coole stying’ – werd regelmatig op een motorfiets gespot.

Weet zeker dat je erbij bent

Wil jij The Policed live aan het werk zien, en genieten van hun fantastische muzikale vaardigheden? Laat je meeslepen in hun visie op pop en punk tijdens hun optreden op RIDERS Festival op zondag 2 juni. Je scoort je tickets hier.