Springsteen Fans opgelet! The Bruce Band op RIDERS Festival 2024

RIDERS Festival is naast hét leukste motorfestival aller tijden ook een waanzinnig Tribute Festival! Grote namen komen optreden om jou een fantastisch weekend te bezorgen. Zo ook The Bruce Band!

The Bruce Band bestaat al ruim 16 jaar en is inmiddels een begrip bij de Springsteen kenners in binnen- en buitenland. De band heeft een uitgebreide show in de vingers met songs uit het gehele repertoire van Bruce Springsteen.

ALLES GEVEN

Het streven van de band is om een show neer te zetten zoals je bij Bruce Springsteen en zijn E-street Band ook kunt verwachten. De bandleden zijn perfect op elkaar ingespeeld. De energie en het enthousiasme straalt bij elk optreden van het podium af. “Plezier op het podium maken en alles geven is het motto”. 

De band ziet het als een  groot compliment dat ze regelmatig te horen krijgen dat hun optreden dichtbij “het origineel komt”. Met een vaste schare fans in het kielzog spelen ze alle podia in Nederland en België plat en proberen ze het Springsteen evangelie over te brengen.

Voor menig motorrijder – jong en oud – zal de naam Bruce Springsteen een speciale zijn.’ The man himself’ is zelf ook groot motorfanaat. Gedurende de jaren is hij gespot op onder andere Harley-Davidson motoren, verschillende Triumph’s en een Yamaha motorfiets. Ook is hij eens gestrand langs de weg op zijn Moto Guzzi, waarna een groep voorbijkomende veteranen hem geholpen hebben.

Zie The Bruce Band live aan het werk

Wil je The Bruce Band live aan het werk zien? Op zaterdag zorgen zij met nog twee grote namen voor het entertainment en hoogstaande muziek tijdens RIDERS Festival in Autotron Rosmalen. Wil je zeker weten dat je erbij bent? Scoor dan nu alvast je tickets!