Spanning en sensatie in de RST SHOWARENA op RIDERS Festival

Heb jij 1 en 2 juni al in je agenda geblokkeerd? Dan gaan we los in Autotron Rosmalen met RIDERS Festival! We gaan testrijden op onze droommotoren bij de Test Rides. Maar ook genieten van de vetste tribute bands op de Main Stage. Even een moment rust van alles? Dat vind je in de Lounge hoek waar je kunt relaxen met een hapje en een drankje. RIDERS Festival staat garant voor héél veel entertainment. Daar horen natuurlijk ook toffe shows bij.

Naast het vliegwerk van FMX4EVER, staat onze trouwe partner RST wederom voor je klaar om je te vermaken met waanzinnige shows.

In de RST SHOWARENA halen de stunt- en showrijders alles uit de kast om jou een fantastische dag te bezorgen. Het bekende motorkledingmerk neemt getalenteerde motorrijders mee die gespecialiseerd zijn in behendigheid met de motor, en daar fenomenale stunts en shows mee laten zien. 

Wil je zelf onderdeel zijn van de show? Doe dan mee met een Adventure Training van Mike on the Bike! Ga zelf in de spotlight staan en leer de fijne kneepjes van het vak van Mike. Hij staat zowel zaterdag als zondag voor je klaar.

Scoor nu je tickets!

Kortom; RIDERS Festival wil je niet missen. Het beloofd een zomerweekend vol motoren, gezelligheid en entertainment te worden. Maar.. vol = vol! Wil je er zeker van zijn dat je erbij bent?! Scoor dan nu je kaartje(s) in de voorverkoop. Tot 31 maart scoor je nog een dagkaart voor de speciale Early Bird-prijs. Een heel weekend genieten? Passe-Partout kaarten zijn ook beschikbaar.