RIDERS-leden krijgen gratis toegang tot RIDERS Festival

Het eerste weekend van juni transformeert Autotron Rosmalen in het epicentrum van de Nederlandse motorwereld met het RIDERS Festival. Motorrijders uit het hele land komen samen voor twee dagen vol passie en plezier. En als lid van RIDERS heb je het voordeel dat je dit alles gratis kunt beleven! Ben jij nog geen lid? Meld je dan nu hier aan.

Exclusieve voordelen voor RIDERS-leden

Als lid van de motorclub RIDERS geniet je van speciale privileges tijdens het festival. Gratis toegang is slechts het begin van wat je te wachten staat. Lees verder om te ontdekken welke exclusieve voordelen RIDERS leden nog meer hebben.

Gratis toegang tot het festival

Je lidmaatschap bij RIDERS opent letterlijk de deuren naar het RIDERS Festival. Zonder extra kosten ben je welkom op dit bruisende evenement dat motorrijders uit heel Nederland aantrekt.

Handige motorkleding drop-off service

Je motorkleding en helm meenemen op het festivalterrein is niet nodig dankzij de gratis motorkleding drop-off service. Zo kun je onbezorgd genieten van alle activiteiten, tenzij je natuurlijk besluit een testrit te maken. Je vindt de drop-off in de centrale hal na binnenkomst links via de hoofdingang.

Testrijden op nieuwe modellen

Verschillende grote motormerken presenteren hun nieuwste modellen op het RIDERS Festival. Als RIDERS-lid heb je de unieke kans om deze nieuwe motoren uit te proberen. Vergeet niet eerst je motoruitrusting op te halen bij de drop-off.

riders
Maak een testrit bij één van de vele motormerken

Gratis ritje in het reuzenrad

Naast alle motorische activiteiten biedt het festival ook vermaak in de vorm van een reuzenrad. Leden van RIDERS kunnen gratis genieten van een ritje in het reuzenrad, waarbij je een prachtig uitzicht hebt over het gehele festivalterrein. Bij de witten RIDERS Festival tent bij het hoofdpodium kun je op vertoon een ticket afhalen voor het reuzenrad.

riders festival
RIDERS leden maken een gratis ritje in het reuzenrad

Live muziek en adembenemende shows

De Main Stage van het RIDERS Festival is het kloppende hart van het evenement, met optredens van top tribute bands en spectaculaire shows en stunts. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor elke bezoeker.

Fortunate Sonds komen naar RIDERS Festival

Hoe krijg je toegang tot het RIDERS Festival?

Toegang krijgen tot het festival is eenvoudig voor RIDERS leden. Met je persoonlijke QR-code, die je via de RIDERS-website op je mobiel kunt vinden onder ‘clubpas’, scan je probleemloos het festivalterrein op.

Stap-voor-stap toegang

  1. Log in met je mobiel op de RIDERS website (riders.nu).
  2. Navigeer naar ‘clubpas’ in het menu.
  3. Je persoonlijke QR-code wordt getoond.
  4. Laat je QR-code scannen bij de ingang van het festival.
  5. Voor een goede doorstroming: zorg dat je het scherm met de QR-code open hebt staan bij de ingang.

Kom je er niet uit om je QR code te activeren, bekijk dan deze video: