noizezz

Oordoppen op maat; speciale Noizezz aanbieding op RIDERS Festival

Op 1 en 2 juni gaan we bij Autotron Rosmalen los met RIDERS Festival. We trappen de zomer af en vieren het motorseizoen van 2024. En dus komen we natuurlijk ook massaal op de motor.

WEL DE RIT, NIET DE RUIS

De bestemming is hét motorfestival van Nederland, maar tijdens de rit er naartoe begint het feest al. Want motorrijden, dat doen we het liefst. Maar wist jij dat bij een snelheid van 100 km/u de blootstelling aan geluid gemiddeld al op 95dB ligt? Fun fact; dat is meer dan de geluidslimiet op Circuit Zandvoort.

Na langer dan 15 minuten is dit al schadelijk voor je gehoor. Naast alle ‘standaard’ redenen waarom dat niet gunstig is voor je gezondheid, zou het ook zonde zijn als je daardoor alle toffe muziek van de beste tribute bands op Main Stage tijdens RIDERS Festival mist..

En dus rijden we graag met oordoppen! En daarvoor ben je bij RIDERS Festival aan het juiste adres. Want we vieren feest. En bij een feest hoort een speciale aanbieding. Ben jij toe aan een nieuw setje oordoppen op maat? Dan staan de experts van NOIZEZZ voor je klaar om jouw nieuwe oordoppen op maat aan te meten. En dat voor een speciale prijs van €104,-. Dat is ruim 20 euro korting vergeleken met de standaardprijs! Daar kun je toch weer een mooi motorritje van maken.

WEES ER SNEL BIJ

Scoor die actie op het festivalterrein bij de stand van NOIZEZZ. Heb jij je ticket(s) al binnen? Je koopt ze hier in de voorverkoop.