michael van der mark

Michael van der Mark komt naar RIDERS Festival: unieke kans voor fans

We kunnen je 100 redenen geven waarom RIDERS Festival op 1 en 2 juni te Autotron Rosmalen hét feest is waar je bij wilt zijn. Ben je muziekliefhebber? Dan trakteren we je met een waanzinnig Tribute Festival met de beste tribute bands van dit moment. Ben je een custom bike of cruiser rijder? Dan mag je in de spotlight van het festival staan op de speciale Bigtwin Custom & Cruiser Area. Mocht dat nog niet genoeg zijn, geven we je er gewoon nog eentje extra.

Ben jij groot motorsport fan? En wil jij ‘The Flying Dutchman’ ontmoeten? Dat kan!

Afbeelding: Damon Teerink Photography

Michael van der Mark komt namelijk naar RIDERS Festival. Op 2 juni zal Michael aanwezig zijn bij de stand van BMW Motorrad om rond 13:30 een Meet & Greet te doen, en natuurlijk een handtekeningensessie! Een unieke kans voor iedere motorsport fan.

Met zijn BMW M 1000 RR van het BMW-fabrieksteam doet hij mee met het WorldSBK kampioenschap en racet hij over de gehele wereld op de mooiste circuits. Samen met Toprak Razgatlioğlu is hij één van de twee rijders voor het ROKiT BMW Motorrad WorldSBK Team.

Vraag hem het hemd van het lijf – figuurlijk natuurlijk – en scoor zijn handtekening. Of scoor misschien zelfs een selfie. En neem direct een kijkje bij de nieuwste BMW motoren. Heb je je motorkleding en helm mee? Dan kun je die motoren zelfs ter plekke testrijden.

WEES ER SNEL BIJ

Heb jij je ticket(s) al binnen? Weet zeker dat je erbij bent en scoor je tickets in de voorverkoop. Je koopt je tickets voor RIDERS Festival hier. Meer weten over wat er allemaal te doen is? Je leest alles over de programmering hier.