kledingruimte

Leg je motorspullen in de drop-off kledingruimte tijdens RIDERS Festival

Het is nog heel even wachten en dan is het zover. RIDERS Festival barst los! Op 1 en 2 juni wordt het Autotron Rosmalen overspoeld met motorfietsen én motorrijders. En natuurlijk kom je dan.. juist ja. Op de motor!

 Dat betekent dat je een motorhelm bij je hebt. Een motorjas aan. En misschien zelfs ook wel een rugtas bij je hebt.. 

Wil je niet zeulen met je motorhelm en spullen? Ondanks dat er geen ‘echte garderobe’ aanwezig is met kapstokken of kluisjes, denken we toch met je mee. En dus kun je je motorspullen droppen bij de ‘motorkleding drop-off’ tegen een kleine vergoeding. Dit gaat via een systeem met grote zakken. In zo’n zak passen meerdere helmen of items. Eigenlijk is het heel simpel:

Stap 1: Volg de borden naar de ‘motorkleding drop-off’, links bij binnenkomst hoofdingang naast info-point

Stap 2: Betaal €2,50 en ontvang een speciale kledingzak

Stap 3: Stop alle spullen die je niet mee wilt zeulen in deze zak

Stap 4: Geef de zak aan de lieftallige heer of dame bij de drop-off, bij wie je ook betaalt hebt

Stap 5: Neem het nummertje wat bij jouw zak hoort aan van deze lieftallige persoon en bewaar deze goed

Ben je aan het eind van de dag uitgereden, uitgekeken en uitgeluisterd? Dan haal je met dat nummertje jouw zak en daarmee ook jouw spullen weer op bij de drop-off.

VAN ALLES TE DOEN

Kleine tip van ons: maak een foto van het nummer en stop ook iets met je naam erop in de kledingzak. Mocht je het nummertje kwijtraken, weet je toch welke kledingzak bij jouw hoort.

Let op! De organisatie is niet verantwoordelijk voor schade of vermissing.

Hoe je deze drop-off plek vindt op het festivalterrein? Dat staat duidelijk aangegeven op locatie. Naast testrijden van de nieuwste motoren, geniet je ook van de beste tribute bands, heerlijke hapjes vanuit de food trucks, de vele enthousiaste standhouders met hun unieke aanbod en de vetste shows en stunts.

WEES ER SNEL BIJ

Heb jij je ticket(s) als besteld? Wees er op tijd bij, want vol is vol! Je scoort ze nu hier in de voorverkoop. Nieuwsgierig naar de gehele programmering van RIDERS Festival? Die vind je hier.