kawasaki

Kawasaki op RIDERS Festival met de Ninja ZX-4RR, bijna gehele Z-line-up en meer

Het motorseizoen is officieel van start. Velen van ons hebben al menig kilometer gemaakt. Eens wat kilometers op een heel andere motor maken? Kom dan naar RIDERS Festival in Rosmalen op 1 en 2 juni! Onder andere Kawasaki staat daar voor je klaar met bijna hun gehele line-up.

De nieuwste Kawasaki motoren staan voor je klaar om te testrijden. Letterlijk nieuwste, want het merk neemt veel pas geïntroduceerde modellen mee. Wat dacht je van de nieuwe Z500SE, de sportieve ZX-6R, ZX-4RR of de Eliminator 500? Splinternieuwe motoren die allen recent gelanceerd zijn, en nu voor jou klaar staan om te testen!

Maar ook praktisch de gehele Z line-up staat voor je klaar. Van die nieuwe, zeer wendbaar Z500SE tot ‘de zwaarste jongen’, de Z H2 SE.

Op de volgende modellen modellen kun jij proefrijden tijdens het festival:

Naked

– Z H2 SE
– Z900 SE
– Z900
– Z650
– Z500 SE (A2)

Adventure Touring

– Versys 1000 SE
– Versys 650

Sport Touring

– Ninja H2 SX SE
– Ninja 1000SX
– Ninja 650

Modern Classic

– Z900RS
– Z650RS
– W800 (A2)

Supersport

– Ninja ZX-6R
– Ninja ZX-4RR
– Ninja 500 SE (A2)

Urban Cruiser

– Vulcan S
– Eliminator 500 (A2)

SCHRIJF JE ALVAST IN!

Wil jij er zeker van zijn dat je jouw Kawasaki droommotor kunt rijden op RIDERS Festival? Of ben je nieuwsgierig naar een bepaald model en wil je zeker weten dat jij je been over dat zadel gooit op 1 of 2 juni? Schrijf je dan nu alvast in!

Kawasaki heeft de inschrijving vooraf geopend. Je schrijft je in voor een testrit via deze link.

WEES ER SNEL BIJ

Heb jij je kaartje(s) voor RIDERS Festival al in huis? Weet zeker dat je erbij bent en scoor je ticket(s) in de voorverkoop. Want vol=vol!