Groot nieuws! The Fortunate Sons op RIDERS Festival 2024

RIDERS Festival wordt meer dan een feest. Het wordt een onvergetelijk weekend vol motoren, muziek, gezelligheid en heel veel beleving. En een waar Tribute Festival! Op 1 en 2 juni gaan we los. We hebben grote namen op het programma om je te voorzien van de beste muziek. Één van die grote namen zijn The Fortune Sons, die op 2 juni je mee terug nemen naar de jaren ’60 en ’70.

De muziek van Creedence Clearwater Revival is voor velen dé soundtrack van de sixties en seventies. Ook voor de Fortunate Sons, de ultieme CCR tributeband met fans in binnen- en buitenland. 

Één van de populairste bands

The Fortunate Sons brengen een weergaloze ode aan de tijdloze muziek van CCR. ‘Bad Moon Rising’, ‘Proud Mary’ en ‘Who’ll stop the Rain’. Zomaar even een greep uit de lange rij onverwoestbare klassiekers die Creedence Clearwater Revival (CCR) op haar naam heeft staan. Klassiekers die de tand des tijds moeiteloos hebben doorstaan en bij vele generaties in het muziekgeheugen gegrift staan. Met het karakteristieke stemgeluid van John Fogerty en talloze hitsingles groeide CCR eind jaren ’60 uit tot één van de populairste bands van die tijd.

Bekend van SBS6-programma

De Fortunate Sons hebben met hun zeer succesvolle deelname aan het SBS6-programma ‘The Tribute – Battle of the Bands’ de muziek an CCR bij het grote publiek flink onder de aandacht gebracht en gezorgd voor een ware CCR Revival. The Fortunate Sons nemen je mee naar de hoogtijdagen van de popmuziek met de grootste hits van CCR. Een feest der herkenning voor jong en oud!

De jury in SBS6-programma ‘The Tribute – Battle of the Bands’:

“It’s the real deal!” – Spike

“Dit is exact wat een tributeband van CCR moet zijn!” – Spike

“Ongelofelijk dat we een tributeband hebben die CCR zo lekker speelt!” – Angela Groothuizen

“Helemaal te gek, echt waar!” – Angela Groothuizen

De heren van Creedence Clearwater Revival hebben altijd al een band gehad met de motorwereld. Niet alleen is het heerlijke muziek voor in de bar na een motorrit met je vrienden, maar motoren speelden ook bij de heren van de band een rol in hun leven. Zo is John Fogerty vroeger gespot op een Honda 305 Scrambler, en meer recentelijk nog op een Harley-Davidson. 

Ook speelde de band op de Sturgis Motorcycle Rally, een event van maar liefst 10 dagen, waar 500.000 tot 700.000 bezoekers op af komen voor dagen vol motorraces, tourritten en vooral heel veel entertainment.

Scoor nu je tickets

Nu is Sturgis wat ver weg voor velen, maar RIDERS Festival.. daar ben je zo! Wil je zeker weten dat je erbij bent? Scoor dan nu alvast je tickets.