Parkeer je motor gratis voor de deur bij RIDERS Festival 2024

Is het al zover? Mogen we al?! Wij kunnen niet wachten op 1 en 2 juni. Want dan barst hét motorfestival los. Welkom bij RIDERS Festival! Een weekend waar motorrijders samen komen. En dat doen we natuurlijk het liefst op de motor.

Kom op de motor in plaats van met de auto

Je weet het natuurlijk nooit helemaal zeker, maar toch gaan we er stiekem wel van uit dat we op 1 en 2 juni stralend weer hebben. Of op zijn minst droog en zacht. En dus stappen we op de motor. Want we doen niets liever.

RIDERS Festival is er speciaal voor de motorrijder, en dus vinden we het fantastisch als je op de motor komt. Wil je recht voor de ingang parkeren, en ook nog eens gratis? Pak dan die geliefde tweewieler, want dan heb je een streepje voor.

Speciale Bigtwin Custom & Cruiser Area

Motorrijden is voor iedereen. En als motorrijder maakt je geen onderscheid. Want als de meest uiteenlopende motorfietsen toch iets met elkaar gemeen hebben, is het wel het gevoel wat het geeft als je erop rijdt. 

Toch hebben we voor de Custom en Cruiser rijders een speciale verrassing. Namelijk de Bigtwin Custom & Cruiser Area. Rij bij de ingang zo het festivalterrein op naar de exclusieve parking voor deze in het oog springende motoren. Want wie kijkt naar nou niet graag naar..

Maak met je cruiser of custom bike onderdeel uit van het Festival en inspireer andere motorrijders met jouw unieke motorfiets.

Rij je geen custom bike of cruiser? Ook dan parkeer je volledig gratis recht voor de deur. Kom je met een gemixte club vrienden op de motor en rijdt een deel custom of een cruiser, en enkele anderen niet? Dan mogen de custom- en cruiserrijders er natuurlijk ook voor kiezen om bij ‘jullie cluppie’ te blijven en op de algemene motorparking te staan.

Laat je je motorfiets thuis en kom je met de auto? Wees er dan van bewust dat er zeer beperkte parkeerruimte is voor auto’s (parkeerkosten voor de auto is €15,- per dag), en dat je dus kans hebt dat je een eindje moet lopen of geen parkeerplek hebt.