bigtwin bikeshow outdoor

Bigtwin Bikeshow Outdoor! Een primeur op RIDERS Festival

Heb jij het al in je agenda staan? Vrijdag 1 tot en met zondag 3 november 2024 barst de Bigtwin Bikeshow & Expo in Expo Houten los! Maar dat duurt dus nog een tijdje. Maar wij kunnen en willen niet wachten. En dus organiseren we samen met Bigtwin een feestje tussendoor.

Namelijk Bigtwin Bikeshow Outdoor, in de vorm van de Bigtwin Custom & Cruiser Area op RIDERS Festival. Wanneer? 1 & 2 Juni. Waar? Autotron Rosmalen. Een prachtig excuus om jouw custom weer uit de schuur te trekken voor een zomers ritje naar het festival, waar naast food, drinks en muziek, ook heel veel motoren klaar staan om van te genieten.

Bigtwin zou Bigtwin niet zijn zonder Bikeshow. En dus organiseren we een Ride-In Custom Bike Show. Zowel op zondag als op zaterdag kiezen we een Best Chopper en Best Custom.

GA JIJ MET EEN PRIJS NAAR HUIS?

Het Bigtwin Team staat op het festival voor je klaar en begeleidt alle deelnemers naar hun plaats. Je motorfiets staat letterlijk in de spotlight, midden op het festivalterrein. Niemand minder dan ‘onze eigen’ Onno Wieringa is Chairman Jury Lid, dus er wordt met een vertrouwd doch streng oog naar gekeken.

Op beide dagen worden om 14:00 de prijzen uitgereikt aan de gelukkige winnaars. Naast je ogen uitkijken bij al die prachtige custombikes en choppers in de Bigtwin Ride-In Custom Bike Show, kun je ook genieten van al het moois op de speciale Bigtwin Custom & Cruiser Area.

BIGTWIN CUSTOM & CRUISER AREA

Kom jij op een cruiser of custombike? Ook als je niet meedoet aan de Ride-In Custom Bike Show mag je dan met je motor het festivalterrein oprijden. Je parkeert als ‘special Bigtwin guest’ namelijk op de Bigtwin Custom & Cruiser Area. We verzamelen al onze unieke motorfietsen op dit deel van het festivalterrein, waar je ook veel vertrouwde gezichten van bekende standhouders van Bigtwin Bikeshow & Expo tegenkomt. En er is natuurlijk genoeg food, drinks & muziek aanwezig, ook op deze area van het festival.

TRIBUTE FESTIVAL EN MEER

Over die muziek gesproken.. een degelijke dosis Rock ’n Roll, Blues en Americana mag niet ontbreken als Bigtwin ergens aanwezig is. Gelukkig is dat goed geregeld op het festival. De beste tribute bands en one-man band van dit moment staan voor je klaar op de Main Stage. Loop dus ook gerust het Bigtwin Custom & Cruiser Area af om rond te struinen over het gehele festivalterrein.

SCOOR NU JE TICKET(S)

Ben jij erbij? Je scoort je ticket(s) voor het festival nu hier in de voorverkoop.