Bewonder de splinternieuwe Indian Scout op RIDERS Festival

Op 2 april werd hij internationaal gelanceerd, en op 4 april was ‘ie voor het eerst in Europa te zien voor dealers en genodigden. Op 1 en 2 juni ben jij speciaal uitgenodigd om de nieuwe Indian Scout te bewonderen op RIDERS Festival. Wees één van de eersten die dit iconische model in zijn nieuwe jasje ziet.

De Scout is een waar begrip. In 1919 werd de eerste Scout geïntroduceerd, geroemd om zijn legendarische evenwicht tussen vermogen en controle. Kort daarna werd de Indian 101 Scout gelanceerd, die de overtreffende trap werd. De Scout onderging veel veranderingen door de jaren heen. Maar het nieuwste design voor modeljaar 2025 grijpt terug naar die succesvolle tijd, met iconische lijnen die we herkennen vanuit de eerste, originele Scout.

Ook de 101 Scout is terug van weggeweest. Jarenlang bleef de 101 enkel een begrip. Nu zien we dit begrip terug in staal en technologie, met een splinternieuw motorblok van 1250 cc. Kom jij hem bewonderen?

INDIAN MOTORCYCLE LINE-UP

Het blijft natuurlijk niet alleen bij kijken. Helaas wel voor Scout-fans. Maar er staat heel veel ander moois voor je klaar om uit te testen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de zéér exclusieve FTR R Carbon 100% in zijn Blue Candy Carbon kleur?!

Op de volgende modellen kun jij proefrijden tijdens het festival:

Cruiser

– Sport Chief
– Chief Dark Horse

Bagger

– Springfield Dark Horse
– Chieftain Dark Horse

Touring

– Roadmaster Dark Horse
– Pursuit Limited

Sport 

– FTR
– FTR R Carbon
– FTR R Carbon 100%
– FTR Sport

Scout 1133 cc

– Scout Bobber
– Scout 1200
– Scout Rogue

WEES ER SNEL BIJ

Oftewel; genoeg te rijden én te zien op RIDERS Festival. Heb jij je ticket(s) al binnen? Koop ze nu in de voorverkoop en voorkom lange wachtrijen.